15.10.2011

Cel mai bun blog de pariuri - care este?

F4D zice ca-i al lui, eu zic ca-i al meu, aproape toti zic ca e al lor, insa adevarul e pe undeva la mijloc.

De ce este pariuri gratuite un blog bun spre foarte bun?
-fiindca absenta mea foarte multe zile de pe blog va lasa sa trageti concluzii interesante despre pariuri, citind din articolele mai vechi postate pe site.
-pentru ca nu va minte, pentru ca recomand anumite sfaturi, pentru ca aici se joaca impotriva caelor de pariuri si nu pentru ele.
-prentru ca, desi promvez imaginea bet-at-home.com, in niciun caz nu va induc in eroare in ideea de a pierde bani si a castiga implicit eu.

Nu in ultimul rand, fiindca sunt un parior ca si voi, cu bune si rele, cu realizari si esecuri, dar si cu banca ok, ramanand pana la urma cu mult timp liber pt alte activitati si cu satsfactia distractiei de a fi pariat.

Pentru pariorii infocati recomand jurnaldepariu, blogul unde nimeni nu castiga, decat in background, fara probe concrete; pe site majoritatea-si da cu parerea evenimente care nu le joaca, asa ca va sfatuiesc: nu faceti ca ei!!

Atentie mare!
Singurul sfat relativ tampit pe care vi-l da F4D este sa pierdeti zile si nopti ca sa debvniti parior de top, care sa-si castige existenta din pariuri. Stau si ma intreb:
-de ce nu joaca F4D pentru tot neamu daca e asa de bun parior?
-de ce face reclama la casele de pariuri daca e asa de bun parior?
-de ce nu joaca si pt fratele lui, care se chinuie cu un blog de sport sa-l faca cat de cat vizibil?
-de ce, bazat pe statisticile lui din ultimii 3 ani, cand a fost mereu pe plus, nu se lasa dracu de editare blogului si nopti nedormite?
-de ce am senzatia ca castigurile mari ii vin tocmai fiindca altii pierd si nu el castiga??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu