20.09.2011

Mike de pe jurnal de pariu- parior de mare risc

Mike este un parior versat, trecut prin multe, unii banuiesc c-ar fi tot Florin F4D.
Ca si Florin , Mike are slabiciuni mari la laude, si le accepta cu placere(in special de la Iceman, un asa zis prieten real si de la F4D, care ii apreciaza activitatea pe site-ul care il hraneste si-i asigura existenta.

Cum joaca Mike??
-pariurile reale le joaca la pont si statistic, nu la feeling, dar pe sume mari.
-pariurile virtuale le joaca la feeling (cica pe sume mici), pur si simplu la plesneala, joaca surprize , numai surprize.

1. daca i se intampla sa-i iasa vreo 2-3 surprize, toata lumea-l ridica-n slavi (repet, totul e noroc); eu cred ca nu joaca pariurile astea, fiindca-ntr-o zi a dat peste 45 de predictii si nu puteau fi jucate toate; oare cine-si pierde vremea de pomana pe un blog vizitat? probabil F4D sau un prieten apropiat...

2. Daca pierde, intervine cu modestie si da rezultatele, specificand ca a fost o zi slaba; nimeni nu-si pune problema daca asta e un stil ok de joc.

Mike reuseste sa ameteasca prin stilul lui de joc, toti pariorii incepatori, care pun botul la acest gen de pariuri.

Recomandare:
JUCATI PRUDENT, SUME MICI, MECIURI RELATIV SIGURE, ASTA E METODA CEA MAI NORMAL SI MAI SIGURA DE JOC; DACA N-O APLICATI, VA VETI CURATA RAPID!
MIKE ESTE BUN LA PARIURI, CHIAR F BUN, DAR PE BLOG NU ESTE UTIL PT UN PARIOR, EL TRIMITANDU-TE LA FEELINGUL PERSONAL, NEREUSIND SA CASTIGE IN MOD CONSTANT (CRED CA NU POATE SAU NU VREA, CA-I STRICA AFACEREA LU FLORIN)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu