02.09.2011

Pariuri pierdute - iar ma relaxez

Hai sa va povestesc cum stau lucrurile cu paiurile:
-Florinel (F4D) a pierdut in mod constant 4 ani de zile -declaratiile ii apartin si se gasesc la el pe blog. Dupa care a inceput sa castige mult, chiar dupa infiintarea blogului, din banii vostri, eivident.
Intrebare: daca Florin nu a castigat 4 ani, oi veti castiga? In mod sigur nu, si asta fiindca sunteti lacomi si hazardati, ca si mine.

Florin e un mare parior, declara ca el castiga 4000 euro pe luna din pariuri. Stau si ma intreb: de ce kilu meu pierde noptile aiurea si se distruge? Fiinca castiga enorm, nu din pariuri ci din inscrieri la casele de pariuri.

Florinel e mare parior, e impotriva caselor de pariuri, prietenul pariorilor, dar nu da decat predictii. Cand il pui sa dea un rezultat pe zi corect, la 1,70 cota, evident ca intra-n radnu nostru, nu poate mai mult.

Florin nu da meciuri sau bilete castigatoare, el da predictii, deci nu e prietenul vostruinniciun fel.

In momentul in care apar critici pe blog la el, dupa ce il pune la punct pe respectivul, apare gasca de pupincuristi, care-i ridica statuie.

Florin are un blog f misto, din care inveti cum sa joci 2-3 goluri decat sub 2,5, sau victorie la 1 sau 2 goluri, decatvictorie ssimpla, si alte cateva trucuri; in rest e hazard, asa cum constata si el.

Am pierdut, am ajuns la 13 unitati, din 3 pariuri distractive (de la 30 unitati). Imi voi reface casa lejer, momentan ascult muzica, fiindca trece viata pe langa mine cu pariurile...

Uite o gagica misto, de relaxare:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu