18.06.2011

Pariuri liga rusa de fotbal - pariuri pierdute

O etapa interesanta in liga rusa de fotbal cu cateva meciuri sigure dar si cateva surprize:

1. Kuban Krasnodar a pierdut meciul cu FC Krasnodar, ceea ce poate fi considerata o mare surpriza - 2 meciuri pierdute consecutiv de Kuban, dupa un inceput excelent de sezon. Recomandabil cred ca era pariul under 2,5, avand in vedere apararea celor de la Kuban. Probabil multi au pierdut pariind pe meciul asta.

2. Amkar Perm'-Anzhi Makhachkala : 0-0 , o semisurpriza care putea fi evitata prin sansa dubla, x2.

3. Lokomotiv Moskva - Spartak Moskva : 0-2, un derby local, care in principiu trebuia considerat ca pariu de mare risc; in definitiv si la urma urmei, trebuie sa te feresti de meciurile ceva mai nesigure. Un fel de Steaua - Dinamo, in care orice se poate intampla,indiferent de pozitia echipelor in clasament.

4. Restul meciurilor au fost pe placul oricarui parior, pariurile fiind castigate numai cu variante soliste , nefiind nevoie de sansa dubla. O sansa mare pentru pariorii care au reusit sa se fereasca de pariul cu sufletul pe Kubanul lui Dan Petrescu, cat si pentru pariorii care nu joaca combinate, ci numai pariuri simple.

ATENTIE:
in etapa urmatoare, cand o fi ea, nu garanteaza nimeni ca totul va decurge asa frumos ca si astazi, fiindca pana acum liga rusa de fotbal a fost una cu destule surprize!

Ce am jucat? Victoria lui TSKA in deplasare (recunosc, slabut)! De data asta a mers...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu